יום שבת, 28 ביולי 2012

Dinner and a show


המקום האהוב עלי בת"א (נו פ'סדר, לא הכי, אבל בהחלט בטופ טרוייקה) הוא הרחבה המחברת בין האגף החדש של מוזיאון תל אביב לאכסניית התרבות של תיאטרון הקאמרי והמשכן לאומנויות הבמה. כמה הבטחה יש ברחבה הזו. כל ביקור בה יסתיים בנכס רוחני כלשהו, שאני דואגת בשיטתיות ללוות בביקור קולינרי ב"חדר האוכל", שלוקח על עצמו להסעיד את באי מפלצות התרבות שמתצפתות עליו. אז being שומרת המסורת שאני, פיתחתי מסורת שמצמידה בטקסיות ארוחת ערב בשקיעה, לפני כניסה להצגה בקאמרי. יש לי מנוי. אבל עזבו עכשיו קאמרי, זה פוסט כרונולוגי והשמש טרם שקעה.




לחדר האוכל הגעתי לראשונה די בימי הפתיחה שלו, מלווה בצמד החברים המועדף עלי למפגני קולינריה דקדנטיים. אלה אנשים שנהנים לחוות אוכל, וכיף לחוות אותו איתם. פתחנו שולחן מפה עד פתח תקווה (אחת ולתמיד שמישהו יגיד לי מה פשר הביטוי הבלתי מדיד הזה?!) ויצאנו, גרגרנים שכמותנו, מרוצים ונייחים. "חדר האוכל", כמו בקיבוץ, מציע שולחנות ארוכים ארוכים, ותפריט בלתי קיבוצי בעליל. אני אוהבת לשבת בחוץ דווקא, ושם השולחנות הם סטנדרטיים. בחוץ יותר כיף בשעות האלה, רואים את כל האנשים שזורמים להיכל ולתיאטרון, ויש תכונה באויר. יש אוירה של ערב שהולך להיות מבטיח.



הביקור הזה בחד"א (בשלב הזה של מערכת היחסים אנחנו לגמרי בשלב של ראשי תיבות), היה דיאטתי להחריד (עלק), עקב מסיבת בריכה שהונחתה עלי בהתראה של שבוע וחצי. מי (?) מי (??) מי נותן התראה של שבוע וחצי בלבד על מסיבת בריכה (???). שהרי אפילו דיאטת מרק כרוב לא מספיקה כדי להכניס את כל מה שלא מוכנס. איף. החלטתי שבקרב הזה אני נידונה להפסיד, ולכן אעשה את המינימום המצפוני האפשרי. מה זה אומר? שבלב שבור נמנעתי ממנת הפתיחה שבגינה יש להעניק לעומר מילר תואר חסיד אומות עולם, והיא קרם חצילים מלווה בפוקאצ'ת אשמה. האשמה זה לא בתפריט, אבל זה בכל ביס וביס. אוי זה טעים. הפוקצ'ה החמה, בליווי קרם החצילים עם הטעם המעושן והמתיקות של הסילאן, הו, אין לי מילים לתאר את ריקודי העם בהם פוצחות בלוטות הטעם שלי. תחשבו יומני כרמל, בואכה כ"ט בנובמבר. כזה.
לא רק זה, גם לא הזמנתי קינוח! קינוח!! שהרי כל הארוחה היא רק פורפליי לבואה של כוס מוס השוקולד הנהנתני והמרטיט, פרי רקיחתו של ד"ר מילר. איף, כבר אמרתי?
זה השאיר אותי עם השילוש הקדוש של מנות חד"א האהובות עלי- כרובית מטוגנת בטחינה, עלי גפן וסלט אייסברג. הכרובית, הפולנייה הזאת, שכנראה הרגישה שלא מומלץ לי מטוגן, החליטה להעדר מהמטבח באותו יום ולהשאיר אותי רוצה יותר. מניפולטיביות של ירקות מצליבים. לך תבין.



אז קיבלתי בברכה את עלי הגפן הכי טעימים (בהבטחה!) שאכלתי (ואכלתי!) בחיי. טעימים טעימים. חמימים מבפנים וקרירים ברוטבם, ממלאים דיו אך לא מכבידים. מה שנקרא, מריג' מטיריאל. ואז, הו אז, הגיעה אלי במלוא תפארתה- החסה! חצי ראש חסת אייסברג, מלווה בהמון דברים טעימים. רוטב שאני מעדיפה להדחיק את ערכו הקלורי ופשוט להתרכז בטעמו המדוייק להחריד, גבינת פטה בול במרקם, פרוסות שקדים דקות וסלק מקורפץ' כזה בתחמיץ. מבחינתי, למנה קוראים סלט - אז זה סלט! "מה אכלת?" - "אכלתי סלט". תקין. לגיטימי. אמין. (אידי אמין. אני לא).


 טוב, הבטן מלאה ואני מוכנה להזין גם את הנפש. המנוי לקאמרי הוא הדבר הכי משמח שעשיתי למען עצמי בשנים האחרונות. אני אוהבת את הקאמרי. אוהבת את הרפרטואר, את הבמאים והכותבים ואת אנסמבל השחקנים הקבוע. נו אפנס למתחרה העיקרי בקטגוריה (אים נוט ד'את קיינד אוף בלוג), אבל הקאמרי לא רואה אותם ממטר בכל אחת מהקטגוריות מעלה. "האריסטוקרטיים", "משפחה חמה", "אוי אלוהים", "מכולת", "שמו הולך לפניו", "המלט" ועוד רבות, הן הצגות נדירות, מכל סוגי הז'אנרים, שפשוט העבירו אותי חוויה מעצימה, מצחיקה לעיתים, ביקורתית ברובה ובעיקר- מהנה.


באותו הערב הלכנו להצגה סטמפניו, או בשם האלטרנטיבי שנתתי לה "קח אותי, יחזקאל לזרוב". כן, אני יודעת, זה שם ארוך, לא מתוחכם, אבל אם הסיפור על הכלב בשעת לילה מאוחרת יכול לכתוב את זה על הכריכה שלו, אז גם אני. בואו נדבר פרופר! למה צריך ללכת סחור סחור? קח אותי חזי, קח עכשיו. את ההצגה ביים לזרוב בשיתוף עם עדנה מזי"א. כל מה שהגברת מזי"א חתומה עליו, הוא אוטומטית עילה לרכישת כרטיס מצידי. קל וחומר אם מדובר בשיתוף פעולה עם שותפתה בעולם הבמה, ענת גוב. שתי הנשים האלו פיצחו את הקוד הישראלי, ומצליחות לפרק לי את הצורה, בצחוק ובבכי, כל פעם מחדש. אבל זה לא קשור עכשיו. איה, להתרכז.



המחזה "סטמפניו", הוא תיאטרון תנועה, המציג אינטרפטציה מרהיבה לסיפורו של שלום עליכם. הסיפור הוא די בסיסי. בחור פוגש בחורה, והכל, כמובן, מורכב ומסובך. בתוכניה כתבו את זה מאוד יפה: "זהו מחזה על אנשים קטנים, החולים באהבות גדולות ומשלמים את מחירן". ממש ככה. אבל באמת, שהתוכן כאן הוא לא האישיו, אלא כל המסביב. מכירים את הביטוי שהבגד לובש את הבנאדם ולא הבנאדם את הבגד? בקטע רע? אז פה זה בקטע טוב. העלילה והטקסטים טובים, אבל הם לא מה שמחזיק את הערב, ויסלח לי שלום עליכם. מה שמחזיק את הערב זה ה"בגד". חוויה לא נתפסת של בימוי, תאורה, ומחול, שחוברים יחדיו לספקטקולאר עוצר נשימה. ממש ככה. מחניק מרוב שזה יפה ומסעיר.
תוסיפו למיקס את הכריזמה של לזרוב (רוצו לראות אותו ב"אריסטוקרטים"), שבנוסף להיותו שחקן הוא גם רקדן מחונן, ואת אורלי זילברשץ הנערצת בתפקיד שאני לא רואה מישהי אחרת עושה בכזו גאוניות ורגישות קומית מלבדה, ואת ליאת הר לב המרגשת, ואת רונה לי שמעון בתפקיד האישה הנחשקת (וואלה, חשקתי. ואיך היא רוקדת....) - ויש לכם תבשיל עשיר, בוער בתשוקה של אסתטיקה בימתית בלתי מתפשרת, ומלווה במוזיקת כלייזמרים צוענית-יהודית משמחת וממכרת. וזה היה, ליידיז אנד ג'נטלמן, משפט באורך פסקה. מעולה איה. אש.


 והנה תמונת יח"צ של ההצגה. נו מה'ני אעשה, לא יכולה לצלם בתיאטרון. הלו, זה תיאטרון! קצת יראה!



הדייט הבא שלי בקאמרי הוא עם איתי טיראן, בתפקיד כפול של ריצ'ארד השני ו(!)השלישי, באחת מההפקות השאפתניות של התיאטרון. קנט ווייט.


יום ראשון, 22 ביולי 2012

A Bipolar Weekend


"שלום משפחה יקרה וחברים, הלוואי שלא היינו צריכים להזמין אתכם, אבל במייקל שלנו חייבים להיזכר כל שנה. הפעם אנחנו נדאג לכל ענייני הטקס. בקשר לכיבוד, המצב של יהודית לא מאפשר לה להכין כמות, אז אם זה לא קשה, אנחנו מבקשים שכל אחד יביא משהו. זו תהיה עזרה גדולה. מי שצריך הסעה שיתקשר לחנן, הבן של מרים. להתראות, משפחת ברוש".
זהו הטקסט שמקבל את פניהם של המעוניינים להזמין כרטיסים למופע הפרינג' הקורע ביותר בעיר - מייקל. להזמין כרטיסים זה חשוב, כי מופעי סוף השבוע המסורתיים בתמונע הם כבר סולד-אווט לחלוטין לקראת אמצע השבוע. "מייקל", או בשמו הטכני-לירי "קומדיה טראגית לחמישה משתתפים ומזרון", הולך והופך מסופ"ש לסופ"ש לתופעה תרבותית מתעצמת, בדרך לזכות במעמד קאלט בדברי הימים של הפרינג' העברי הגאה. קצת כמו חיידק, בשקט בשקט, בלי פרסום, מתחת לרדאר, ובעיקר- מפה לאוזן, מתגבש קהל גדל וחוזר להצגה המטורפת הזו. בכלל, אם כבר זרמנו עם מטאפורת החיידק... כשאתה יוצא משם אתה מרגיש מעין שליחות להעביר את זה הלאה, באהבה, לאיש אשר אתה חפץ באושרו. ועוד דבר בא לך, וזה לראות את התגובות הראשוניות של הבנאדם שהבאת איתך, בלי שיש לו מושג למה הוא נכנס. וכך גם הפוסט בבלוג הזה. לא צילמתי כלום, ולא אכתוב דבר, למעט סיפור המסגרת שהוא אירוע האזכרה השנתי לאותו "מייקל", דמות לא מפוענחת, וחמשת בני המשפחה/חברים אשר חוברים יחדיו על מנת לכבד את זכרו, ומשאירים את הכבוד בבית. אנסמבל מייקל הנפלא, מונה חמישה שחקנים מבריקים, עם טיימינג קומי מדוייק, שלעולם לא שוברים דמות, ולוקחים אותך לשעה וחצי בערך של אוירת WTF (?!) למטיבי לכת..ותאמינו לי, זה פרייסלס.


לא רוצה לחשוף את מה שקורה על הבמה, ולכן, מלבד תמונת היח"צ היחידה של ההצגה, אצרף רק תמונת אוירה מתיאטרון תמונע שאני כל כך אוהבת, בדאון טאון יצחק שדה, בואכה שונצינו, ושל הבמה ה"מייקלית" פוסט-אפוקליפסה. וזה רק מיקרו. אתם לא רוצים לדעת איך נראה הפריים המלא ואיזה פוגרום החברה האלו משאירים אחריהם. מה שהכי מטריד בכל הסיפור הוא שהדמויות הן כל כך ישראליות, כל כך מוכרות ו"משלנו", שבסוף כל הסיפור הזה, עם הבטן שמתייסרת מכאבי צחוק, נשארתי עם אשכרה תחושת עצב כזו קטנה, על הדיספנקשנל-פמלי הזו.
בקיצור, תדאגו לראות את זה לפני שזה הופך לנחלת הכלל ומישהו יתן להם סיטקום. הכי כיף במחתרת.


זה היה בשישי בערב. בשבת בבוקר הוזמנתי לעליה לתורה ומשם לבראנץ' אינטימי נפלא. למה אני מציינת את זה בפוסט? סתם כי רציתי להשוויץ בתמונה של פלטת הפירות של נורית, ולתת במה לשעטנז המילולי שאבישג המציאה לבראנץ' במסגרת בר מצווה- בראנצ'מיצווה! בראנצ'מיצווה !!! איך משתמשים בזה במשפט? בדיוק כך - "אני לא יכול להכניס סיכה מרוב שאני מפוצץ, חזרתי עכשיו מבראנצ'מיצווה ולא הפסקתי לתקוע..". הידד! אני אוהבת יצירי כלאיים שכאלו!


ומשם, כמה שעות אחרי זה, בפנייה חדה, לאירועי השקיעה של שבת. את השבת סיימתי בנווה צדק, כי עם כל הקלישאה, זה באמת המקום הכי קסום לברוח אליו ואינו מצריך כרטיס טיסה. תמיד עובד. הפעם שבתי לביסטרו 1887, שנמצא בפינה של לילינבלום 1. התוודעתי למקום המוצלח הזה מעצם שכנותו ל"מאליבו 8" של חברתי שירה, עליו כתבתי פה כבר בפוסט נפרד. בדרך פלא, המקום הזה שומר על קסמו האירופאי גם בשעות היום וגם בשעות הלילה. ביום, יש בו אוירת שלווה שמזמינה אותך לשבת בשקט עם עצמך או בצוותא, בעוד בערב האוירה בו הופכת רומנטית להפליא. במסגרת האסקפיזם הידוע שלי המתקרא "קפיצה קטנה לפריז", המקום הזה לעולם לא מאכזב, בעיקר בזכות תפאורה ממש מוצלחת, הן בעיצוב המוקפד של המקום, והן בשכונה הציורית והפרחונית שעוטפת אותו. כבר תקפתי את המקום מכל הזוית - פעם ל"קפה ומאפה", פעם לארוחה מלאה (היה טעים אש) ותמיד היה נעים ומחבק. הפעם נחתה עלי מוזת "חיה בסרט" והחלטנו, אבישג ואני, לדפוק את הראש ביין טוב, למען נשכח שמחר יום ראשון וחוזרים לעולם האמיתי. אני די מייחסת את השפעת האלכוהול להולדת המושג בראנצ'מיצווה, כך שלדעתי יש לי לגמרי מניות בפטנט הדקדוקי הזה!


הזמנו שתי כוסות של גוורצטרמינר טעים וקריר, שישב בול על הבריף של עונג שבת, ובדיוק כשכבר הכל התחיל להסתובב סביבנו, הגיע אמיר (בעלים? מנהל?) עם הבקבוק הפתוח ופינק אותנו ב"יש פה עוד איזה כוס וחצי... תהנו!", וכך דפק לנו סופית את ההליכה בקו ישר. 




בקיצור, כמו שאמרה הכותרת, סוף שבוע דו קוטבי. משונצינו לפריז, מתיאטרון שוליים לבית כנסת שכונתי, מיין קינוח לסוכריות טופי, מביזאר למנומס, מהזוי לציורי......רכבת הרים כיפית ולא אחידה של דברים שמשמחים אותי. וזה עוד בלי שהזכרתי בכלל את הביקור החוזר בטפאו בחמישי ובשישי ברצף, צפייה לילית בסרט אורות אדומים (scared the bejesus outta me) עם רוברט דה נירו המשובח, והסיום המפואר באמצע הלילה בדיקסי, משל היינו תיכוניסטים ומחר אין בצפר. סה"כ 4 שעות שינה, אבל מי מתלונן.



יום רביעי, 11 ביולי 2012

A beautiful state of mind


לפני שלוש שנים דניאל העלה לפייסבוק מודעה של לימודי פסנתר. למורה, לפי המודעה, קוראים רועי, והוא מבטיח חווית לימוד קלה, מהירה ומספקת, כבר מהשיעור הראשון. וואלה, בא לי מהשמיים. באמת רציתי להתחיל ללמוד, גם בגילי המאוחר, ולא ידעתי מאיפה לגשת לאספרציה הזו. והנה, היקום שולח לי איזה רועי. לא נזרום עם היקום? ברור שזרמתי. רועי, שפתח לי את הדלת, התברר כבחור כריזמטי, מוכשר בטירוף ואכן, מורה נהדר. כבר לשיעור השני התייצבתי לו עם "הללויה" של ליאונרד כהן (הו הקלישאה). אבל רגע עם השיעור השני, בוא נחזור לשיעור הראשון. אז בסוף השיעור הראשון, רועי נתן לי צידה לדרך, את הסינגל הראשון שהוא הקליט מתוך חומרים שהוא אוסף לאלבום סולו. חששתי. למה להרוס? הבנאדם מגניב, מוכשר ומצחיק, למה אני צריכה עכשיו לשמוע את זה? אם זה יהיה לא טוב..? אם זה יהיה קיטש מזעזע..? אם זה יהיה בינוני...? מה אני אעשה? מה אני אגיד לו?! הכנסתי את הדיסק למערכת באוטו, והמנוול הערמומי הזה נכנס לי עם אגרוף דוך לבטן. Does anyone know היה שיר פולק במיד-טמפו, שהזכיר לי את כל מה שחיפשתי בימי נערותי במוזיקה האמריקאית של ילדי הפרחים. משהו כזה של פעם, אבל הכי רלוונטי, שמפלח את הנשמה בעצב מהול בהבטחה. איזה כיף. פאסט-פורוורד שנה וחצי קדימה בערך, והסינגל הזה יקרע את הרדיו, ויתייצב בראש רשימות ההשמעה בתחנות השונות.


מאז עברו איזה שנתיים או שלוש, אני ממשיכה להיות תלמידה לא רצינית, ששומעת מילים כמו "פוטנציאל" ו"את מפגרת" באותו הקשר, הוא ממשיך להאמין שיום אחד עוד אקח את עצמי בידיים, אני ממשיכה להאמין שיום אחד נתחתן. רוב הסיכויים הם שלא זה ולא זה באמת ייקרו. אבל דבר אחד השתנה. הסוד, שעד אז היה שמור למעגל הקרוב, נפרץ לקהל הרחב, בצאת אלבום הבכורה Some of this life. אלבום שעשה את הבלתי יאומן, והצליח להיות קונצנזוס גם בקרב המבקרים, וגם בקרב מאזיני הרדיו וקהלי ההופעות, שהלכו והתמלאו עד לאפס מקום.


רועי עושה פולק משובח, באנגלית נטולת מבטא לחלוטין, ומשלב טקסטים נוגעים ומדוייקים עם לחנים שכיף להתמסר אליהם. בעיקר באוטו, אגב, אם יוצא. אני יודעת שכביכול האובייקטיביות שלי לא באמת נספרת פה, אבל אני באמת אומרת, שלא הייתי לעולם ממליצה על משהו שאני לא עומדת מאחוריו בעיניים עצומות. כשרועי שר "and what if you'll get lonely" או "stand back, i'll be the one to break the law", זה עושה לי כאבים בטחול מרוב שזה נוגע.




על הבמה רועי עולה חמוש בהרכב מנצח הכולל את שי בר-ששת (גיטרה בס), אילן טננבאום (תופים), עמית המאיר (גיטרות), וענת רבן (צ'לו). ההרכב הנפלא, בשילוב העיבודים המדוייקים שמשאירים כבוד לחומרים המקוריים ופשוט מלווים אותם יד ביד - יוצרים חוויה מוזיקלית מענגת. פולק צריך לדעת לעשות, החברה האלה יודעים.


בשלישי הקרוב, 17.7, הוא מגיע לבארבי בתל אביב, לחגוג שנה לאלבום הבכורה המצליח ולתת טעימות מהחומרים החדשים. מופע הפתיחה יהיה של ארז רוסו (הג'ירפות) ועדי וינברג, ובמופע עצמו יארח רועי את דיאנה גולבי.

 

 ועכשיו, תמונה של מיקה. אין שום סיבה טובה לתמונה הזו בפוסט, חוצמזה שמיקה היא הכלבה הכי כריזמטית ומוכשרת בתל אביב!
ובהקשר זה אציין שהתמונות בפוסט אינן שלי, ונלקחו מדף הפייסבוק של רועי, היישר ממצלמותיהם של האנשים המוכשרים שמלווים ומתעדים את סבב ההופעות ברחבי הארץ.

17.7  |  רועי דהן  |  Some of this life  |  בארבי תל אביב







יום שבת, 7 ביולי 2012

Yamamoto





אני מתה על מוזיאון העיצוב בחולון. ראשית, כל כך כיף שסוף סוף יש גם לנו מוזיאון עיצוב. לא גלריות מחתרתיות, לא תערוכות בוגרים, לא מוזיאון אמנות שמארח מעצבים מדי פעם - אלא פשוט היכל שמקדיש את כל שטחו לעיצוב על כל גווניו - מארכיטקטורה עד טקסטיל, ממוצרי צריכה ועד חוויות משתמש אינטראקטיביות. והחלל, הו החלל. האדריכל רון ארד עשה לנו גוגנהיים בחולון. מבנה מרהיב ומסקרן, שכיף ללכת במסלולי הספירלה שלו, לבחון אותו מזויות שונות, לראות איך האור משחק איתך דרך הקשתות, ולשבת בחלל הפנימי המוצל שהוא יוצר.



השבת היה זה יוז'י יממוטו שהביא אותי לחזור ולבקר בחלל האהוב. בתחילת שנות התשעים, כשהתחלתי להתעניין באמת באופנה, הדברים היחידים שידעתי להגיד ביפנית (אז עוד לא אמרו פה "נגירי טמאגו" כמו שאומרים חומוס-צ'יפס-סלט), היו יוז'י יממוטו ואיסה מיאקי (או בשמו המקומי איסימיאקי!), כך ששמחתי לחזור לראשית ימי כחוקרת אופנה צעירה, ולצפות מקרוב בדגמים של מי שנודע כאדריכל טקסטיל אוונגרד ומפתיע, לאורך יותר משלושה עשורים. וואלה? לא איכזב יוז'י. הדגמים המוצגים בתערוכה מעבירים גם בלי רקע מקדים את האג'נדה של המעצב החדשני, זה שמשתמש בבגד כמצע לספר סיפור ולהביע עמדה, ולא בהכרח מתאים לקטגוריית ה-Ready to wear. אני אוהבת לראות את הצורה האדריכלית בה משתמש יממוטו כדי לפרק ולהרכיב מחדש את גופה של האישה. זה ממש קיצוני. חצי מהדגמים מבטלים לחלוטין את קו המותן, מתעלמים בהפגנתיות מקיומו של הטורסו הנשי, ומציגים מבנה משולש, א-מיני, מתריס ומתגרה. ומאידך, החצי השני מתהדר בקו מותן צר עד בלתי אפשרי. ממש מתכתב עם אלמנטים בארוקיים. קו מותן מוכנס ומהודק, מול כתפיים ואגן רחבים יותר.





שני דברים עיקריים בולטים בעיצוביו של יממוטו. הראשון הוא המשחק הגאוני שלו בטקסטורה ובטכניקות מגוונות לתפירה ולצביעה. כמעט בכל דגם אתה מוצא את עצמך נכנס פנימה להתבונן בסיבים ולהבין "איך הוא עשה את זה". החומר הוא כלי בידיו של יממוטו והוא לא מפחד לחורר אותו, לפרק אותו, למרוח אותו, לשנות את הטבע שלו - והתוצאה מאוד מעניינת למתבונן. הדבר השני שמקסים בעיני, הוא המקומות בהם הוא מצליח במחי דגם אחד להפוך בגד מאוד מובנה ונוקשה לרך ונופל. מאוד קל להבדיל בין דגמיו הנוקשים, החדים והאלימים, לדגמיו הרכים, הנשיים, המשתפלים והענוגים. המקומות המפתיעים הם אלו בהם הוא מצליח לשלב את שתי האסכולות תחת אותם חוט ומחט. בכלל, אני חושבת שהיה ראוי ונכון להציג את התערוכה הזו בהיכל בה היא הוצגה. גם דגמיו של יממוטו, כמו מבנה מוזיאון העיצוב, מאוד מענינים ומסקרנים בארכיטקטורה שלהם, ומזמינים אותך לחקור כיצד הם נראים ומרגישים שונה מזויות שונות של התבוננות, מוטיב שזורם גם לאופן הצגת הדגמים ולתפאורת התערוכה.



בסוף התערוכה, כמיטב המסורת, הייתי חייבת לבקר בחנות העיצוב של טולמנ'ס הממוקמת ברחבת המוזיאון, וכמובן, לשבת לקפה ומקרונים בשלוחה החולונית האינטימית של אידלסון 10, שחולקת את החלל עם חנות העיצוב, בשכנות מופתית ומעוררת השראה. טעים בבטן וטעים בעין. מה עוד צריך בבוקר שבת?